Kartonger, prylar, möbler, sängar, kök och tusen andra små saker. En flytt är ett stort projekt ingen önskar sig mer än nödvändigt. Förhoppningsvis har du hittat en ny bostad redan, där du är redo att förflytta dina ägodelar till. Det ska släpas mycket innan de når fram. Men sedan måste du även packa allt så pass bra att det inte går sönder. Det är det sista man behöver vid en flytt. Avslutningsvis skall det även flyttstädas.

Flyttstädning ner på detaljer

Konsten med flyttstäda är att se alla föremål med detaljsyn. Sällan städas det så noga som efter en flytt. Områden som bakom element, eller ventilationen i köket skall även rengöras. Med flyttstädning i Stockholm AB så kan du alltid vara säker på att det bir gjort på rätt sätt. Lita på våra duktiga medarbetare, som förutom vår genomgående fortbildning, även alla läser svenska vid sidan om jobbet. Dels för sin egen skull, men även er och företagets. Allt för att kommunikationen mellan alla parter ska gå så felfritt som möjligt. Vi stöttar våra medarbetare och ser till att vi alla håller ihop som det team vi är.

Omdömen avgör

Som du säkert själv vet enligt egen erfarenhet, så är recensioner från andra kunder avgörande i mångas val. Det viktigaste i slutänden är ju att du som kund känner dig nöjd och glad, och det är precis det som dessa betyg speglar. Med fantastiska erbjudanden kan vi erbjuda det bästa marknaden har att erbjuda i Stockholm. Flyttstädning i Stockholm har många olika betyg, men hos oss är det alltid i topp!

Flyttstäd när du behöver det i Stockholm

Vi vet att flyttstädning i Stockholm oftast sker på helger. Veckodagarna är helt enkelt allt för upptagna. En ambitiös själ kan nog först tro att detta inte blir några problem på den ena lediga dagen i veckan. Men sanningen är att vi alla är mänskliga och behöver vila kroppen, även du. Vi erbjuder flyttstäd även på under din helg, så du kan ta det lugnt på riktigt även efter dina saker flyttats ut från den gamla bostaden.

GÅR DET INTE SOM DU PLANERAT?

Verkar tiden inte räcka till som du trodde för att utföra din flyttstädning? Tur har du! Vi rycker in till din undsättning med kort varsel, vi kan även komma på söndagar. En söndag är en helig helgdag, som du förtjänar att vila på, så lägg inte på för mycket över dina axlar. Här hittar du 5 orsaker att ta hjälp av oss:

  • Vi kan komma även på kort varsel
  • Vi har bra erbjudanden till hög kvalitet
  • Vi ger dig garanti på vårt jobb
  • Vi städar även om det är lördag eller söndag
  • Vi har bra betyg och omdömen

FLYTTSTÄDNING I STOCKHOLM

Att flytta innebär att hemmet du lämnar i Stockholm måste vara felfritt för de nya hyresgästerna. Det finns ingen tid att slösa, även fast det är helg. Detta innebär inte att du själv ska sätta dig och dina vänner i arbete, utan vända dig till någon som gärna tar hand om det åt dig. Är du rädd att det inte ska bli bra? Ingen fara! Hittar du några brister i vårt jobb – mot förmodan givetvis – så rycker vi in snabbt som blixten för att åtgärda detta – utan kostnad. Se helt enkelt till att uppfylla villkoren för garantin. Du får inte vara för sent ute! Du ska kunna lita på oss och lägga din värdefulla tid i våra händer istället. Inte vill vi att det ska bli mer jobb än nödvändigt. Vi på Flyttstädning i Stockholm AB vet vad det innebär att balansera jobb och privatliv. Och arbete med en flytt ska inte komma ivägen för något dera!