Självklart ska det städas efter en flytt, men det betyder inte att det är du som skall göra det tunga jobbet. Genom att fixa ett snabbt flyttstäd i Stockholm, Hägersten, så har du den lokala arbetaren precis där du vill. Nära dig! Det finns ett gäng aktörer i huvudstaden, men det innebär inte att alla faktiskt vet vad de gör.

Hitta rätt flyttstädning

Det är en djungel därute – och alla lovar finfina saker. Men vad är viktigt för just dig? Att flytta innebär ofta ett kaos alla helst bara vill fly ifrån. Är inte er hemfrid viktigast? Genom att anlita en flyttstädare i Stockholm så har ni en stor tugga av arbetet avklarat. Detta kan vara ett så kallat hemfresh. Ett sätt att ta hand om dig, och även hemmet på bästa sätt för att hålla det fräscht. Flyttstädningen flyttar in hos dig under en dag, oavsett du bor centralt i kanske Vasastan, eller vidare ut mot Hägersten.

Vi fixar det mest

Oavsett du bor i Ystad eller någon annan underbar ort i vårt land, så vill du kunna lita på den som tar sig in i ditt gamla eller nya hem. Nyckeln skall lämnas över och det mesta handlar om förtroende. Dolores flyttstäd fixar hemfresh åt dig. Med flyttstäd i Hägersten, Stockholm, så vet du med en enkel prislista bland annat precis vad du bör förvänta dig inför besöket.

Vad som ingår:

  • Fönsterputs av olika slag
  • Städ i ventilation och bakom element
  • Städutrustning ska vara på plats
  • Trevlig personal – som alltid uppskattas

SKILLNADEN PÅ OLIKA FIRMOR

Skillnaderna är inte alltid så stora – så hur ska man kunna jämföra dem då?
Faktum är att det finns skillnader som inte alltid syns utåt. Hur utbildad är personalen. Får de några bra villkor på sin arbetsplats? Vi kan stolt meddela att våra arbetare som krav skall lära sig svenska, för sin egen skull och för din! Visst är det en fördel om du kan kommunicera med vår personal utan svårigheter, det tycker vi också!  Vi ser till att allt går enligt plan från början till slut. Du måste bara först kontakta oss med dina uppgifter och vad det är du behöver hjälp med. Du kommer enkelt kunna se vad du får för din valuta.

Njuta av ditt nya hem

Ett nytt hem skall inte möta en störd hemfrid som första sak. I alla hörn av Sverige, som Stockholm och Ystad, så förtjänas ett varmt välkomnande. Bor du i Hägersten, Vasastan eller nästan vilket område som helst, så är området redan välkomnande. Så koppla av och lägg över stressen i professionella händer.

FLYTTSTÄDNING ENLIGT STANDARD

Eftersom det finns vissa riktlinjer för hur en flyttstädning går till, så håller vi oss självklart till detta, och bjuder på det lilla extra. Vi är alltid lättillgängliga för att svara på dina funderingar och ser till att göra allt så enkelt för dig som möjligt. En flytt ska vara enkel på så många olika plan – ta vara på den hjälp du kan få.